Holly black rammer igen plet med den fjerde bog i serien “Folk of the air”

Boganmeldelse:

Den fjerde bog i serien “Folk Of The Air” handler om Cardan, og hvordan han er blevet til den, som han er. Man ser gennem hans øjne og tanker, både i forhold til ting man har læst i de tidligere bøger, men mest nye historier.

Bogen er delt ind i elleve små historier fra hans liv, nogle af dem sammenkoblede, nogle af dem ikke. Man får et indblik i, hvorfor han var så modbydelig i de allerførste bøger. Han burde have det fantastisk som en af de mange prinser af Elfhame, men han har det alt andet end fantastisk indtil Jude og han kommer sammen efter mange års stridigheder og misforståelser. Det er en rigtig god bog, og jeg kan godt lide den måde, som den er delt op i historier. Holly Black har skabt et gennemført univers i hele Folk of the Air-trilogien og den spin-off – eller hvad man skal kalde den – er anderledes, men passer stadig super ind i universet. 4/5 stjerner

“How the King of Elfhame learned to hate stories” er udgivet af forlaget Hot Key Books (ISBN13:9781471410017) –

Bogen fås kun på engelsk. Den kan købes online i Danmark på blandt andet saxo.com

Den kan også lånes som lydbog på Helsingør Kommunes Biblioteker

Hornbæk Rotary Klub støtter Hornbaek.blog