Hvis du gerne vil give en virkelig stor julegave: Læg et Greenery under træet

Hvis du er til store gaver, så er her en virkelig god idé til en virkelig stor overraskelse: det eksklusive danske drivhus The Greenery. Du kan opleve modellen i haven ved Albi’s Kaffebar og Second-Hand i Hornbæks hovedgade. The Greenery er en bæredygtig gave, som vil skabe glæde for modtageren i mange årtier frem. Lige nu kan du spare 10.000 kr. på den populære Model 7.

Julen står for døren, og du har bestemt dig for at give en virkelig stor gave i år, som i “på alle måder stor”. Din elskede – eller måske du selv – har fortjent at få en gave, som vil vare resten af livet. Noget som vil skabe glæde året rundt. Noget som kan nydes helt alene – eller i fællesskab. Noget som ingen på forhånd kan gætte. Det skal være en kæmpeoverraskelse. 

Men hvad kan det være? Jamen, hvad bedre end at give ”The Greenery”, de­­­t eksklusive danske drivhus, som ikke blot er et væksthus, men et ekstra rum i haven eller naturen. The Greenery kan bruges til yoga og træning, til hjemmekontor eller samlingssted for familie og venner. Det er rummet, hvor man kan søge til ro, når man har behov for at være alene eller nyde livet i fællesskab med familie og venner. ”The Greenery” er stedet, hvor freden, kreativiteten, fællesskabet og samtalen kan gro side om side med grønne planter. 

The Greenery er både designet og produceret i Danmark og fås i flere størrelser Alle modeller er bygget i bæredygtigt træ, rent kernetræ af høj kvalitet. 

Lige nu kan du spare 10.000 kr. på The Greenerys populære Model 7 på ni kvadratmeter. Denne rektangulære model er med sin katedralske højde for den ambitiøse haveejer. Dimensionerne 3,9 x 2,3 x 3,0 meter (længde x højde x bredde). I Model 7 er der plads til alle planterne, hyggekrogen, spisebordet, arbejdshjørnet, atelieret, hængekøjen, yogamåtten eller lige det du drømmer om. Du kan forlænge udendørssæsonen med nogle måneder og nyde den tidlige forårssol og den sene efterårssol. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Det elegante design er monteret med 4 mm hærdet sikkerhedsglas. 

”Købes Model 7 som julegave inden den 20. december 2022 vil giveren modtage en smuk goodiebag med inspiration og lækkerier for haveelskeren, som kan lægges under træet. Og vi vil komme og sætte drivhuset op, så snart vejret tillader det. Det vi sige i marts 2023, når vores monteringssæson starter,” siger iværksætter Majken Eriksen, som sammen med sin mand Christoffer står bag The Greenery, Hornbæk.

Når drivhuset skal monteres, at alt, der kræves af stedet, at pladsen er plan, at jorden ikke indeholder store sten eller fremmedlegemer, og at der er minimum én meter arbejdsplads omkring huset. Desuden bør man sikre, at bygningsreglementet samt eventuelle lokalplaner følges.

For yderligere information og kontakt til The Greenery klik her

Denne blog er baseret på en pressemeddelelse produceret af Lotte Lund Media Lab.