JULEMAGI I LUFTEN: Halberg & Friends og Souldivers i Hornbæk Hallen 3. december

Hornbæk er traditionernes by. Derfor er det en stor glæde at kunne informere byens borgere om, at vi nu har fået endnu en af slagen: Hornbæk Idrætsforenings Julekoncert med spisning i Hornbæk Hallen! Det sker den lørdag den 3. december 2022 kl. 18. Hvis du allerede ved, du skal med, så behøver du ikke læse længere – køb billet her

Traditionen startede sidste år. Corona forhindrede, at byen i 2021 kunne samles til Havnefesten i sommer og sol. Så var det jo oplagt med en julefest. Ja, faktisk så oplagt, at Hornbæk Idrætsforening nu kan slå fast, at at julefesten er kommet for at blive!

“Sidste års succes gav stof til eftertanke. Hornbæk vil gerne feste, og nu da elektrictet er blevet en dyr vare for den enkelte borger, så lad os slå os sammen og holde en fest, hvor vi deles om lys, musik – og nu også god mad – en skøn juleanretning i tre varianter leveret fra slagteren i SuperBrugsen,” lyder det fra arrangørerne i Hornbæk Idrætsforening.

Samtidig er den velassorterede bar også i år leveringsdygtig i alskens gode øl og vine, og selvfølgelig kan der købes snaps til silden og cognac til kaffen.

Dørene åbner kl. 18, hvorefter der er spisning frem til 20. God baggrundsmusik leverer en hyggelig julestemning under middagen, og kl. 21 starter løjerne fra Hornbæk Hallens store scene.

Allerførst skal vi opleve de største hits fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg. Han tager os med En magisk rejse gennem 40 års sangskrivning med sange som “Magi i luften”, “Efterår”, “Elskes af dig”, “Mandagsstævnemøde”, “Brændende læber”, “Fri for at drømme om dig”, og “Transit” bliver leveret med intensitet, nerve og spilleglæde – og det med nogle af landets allerbedste musikere.

Skulle man nu tro, at den aktuelle pris på elektricitet kunne få Halberg & Friends til at skrue ned for blusset; så tager man fejl. Halberg bekræfter, at han – uanset hvad – optræder med en ca. 10 minutter lang version af mega-hittet “Jeg vil la’ lyset brænde”.

Og ikke nok med det. 

Fra kl. 22 og frem til kl. 01 er det tid til det 9-mands store partyband Souldivers

Med 2 sangerinder i front og 7 spilleglade musikere bliver der spillet op til dans. Uanset om numrene er nye hotte hits eller bundsolide klassikere, er varemærket for Souldivers, at kun sange som kan få folk ud på dansegulvet er på repertoiret. Lad os nævne i flæng: Fra Daft Punk-hittet ”Get Lucky” til The Jacksons ”Blame it on the Boogie”, Randy Crawfords ”Streetlife” og George Michaels ”Star People”

Billetsalget er begyndt – billetter købes på billetten.dk

– En billet som alene giver adgang til koncerten i Hornbæk Hallen fra kl. 20.00 koster 300 kr.

– En tilkøbsbillet indeholdende en juleanretning samt adgang til hallen fra kl 18.00 koster 200 kr. (kan kun købes i forbindelse med køb af koncertbillet). Juleanretningen findes i tre varianter: den MED sild, den UDEN sild og en vegetarisk. Køber du en billet til spisning er du også sikret en bordplads. 

Bemærk: hvis du vil tilkøbe spisebilletter skal billetter købes senest 22.november.

Vi ses til julefest, Hornbæk!