Et brag af en Kulturnat i hornbæk

Glæd jer til igen at opleve Hornbæk summe af livsglæde, men mørket falder på. Det sker på fredag den 17. september, når byen og de gode borgere fejrer Kulturnatten.

Aftenen starter med et brag, når ”Kalles bæredygtige Trommeshow” kan ses på scenen på Torvet foran biblioteket kl.17. Kalle Mathiesen er blandt andet kendt fra Ramasjang serien: Kalles Danmarks tour. Kalle kan tromme på hvad som helst – og det gør han!

I Hornbæk Kirke fortæller Sigurd Barrett kl. 18 om genforeningen for store og små . Der er begrænset plads i kirken, så kom i god tid, hvis du vil være sikker på at få plads.

På Torvet er der bar, kaffevogn og forskellige former for mad, underholdning på scenen, og Hornbæk Handel inviterer til andefiskeri i springvandet fra kl.19 -19.30.

Klokken 19.30 er der fællesang på Torvet: Jan Reich sidder ved klaveret og medlemmer af Hornbækkoret synger for.

Klokken 20.15 kommer trioen ”Brothers in love” på scenen. Brødrene Ole og Peter Kibsgaard samt Morten Jacobsen har et stort repertoire, og hvis den rette stemning er til stede, kan aftenen udvikle sig til en ren ønskekoncert.

Biblioteket holder åbent hele aftenen og her er aktiviteter for både børn og voksne.

På havnen hygger de, Hornbæk Vandværk holder åbent, der er mørkebadminton på skolen, lysshow på Museumsgrunden på A.R. Friisvej, brandbiler i Hovedgaden, suppe hos PUK, hestevognskørsel og meget andet i hele byen. 

Se hele programmet på www.helsingorguiden.dk/kulturnat2021