Hornbæk Kirke er også for børn!

Hornbæk Kirke er også for børn, og efter den lange corona-pause inviteres familierne igen indenfor til nogle hyggelige timer med fokus på fællesskab, historiefortælling, sang og musik.

Stjernestunder – gudstjenester i børnehøjde: 

Stjernestunder er gudstjenester i børnehøjde, hvor børnenes voksne også er velkomne. 

”Vi mødes under stjernehimmel-parasollen og hører fantastiske historier om altings begyndelse, om forbudte æbler, store oversvømmelser, regnbuer, helte i mini-størrelse, kæmpe mirakler, død og liv, breve i stakkevis og alt muligt andet,” fortæller sognepræst Lisette Harritsø Lauritzen.

Stjernestunder afholdes hver den fjerde tirsdag i måneden kl. 17 (med undtagelse af juli og december). 

En vigtig del af Stjernestunder er den efterfølgende fællesspisning.

Det er gratis at deltage i både kirken og den efterfølgende fællesspisning, men tilmelding er nødvendig.

Om Stjernestund på tirsdag: den 22. juni 2021 kl. 17:

Et lille får bliver væk fra sin flok – og hvad gør hyrden så? Han går ud og leder, for så vigtig er hvert eneste af hans får, at ingen af dem kan undværes. Det er den historie vi skal høre på tirsdag. Det handler om at blive væk, om at føle sig helt fortabt og heldigvis også om at blive fundet igen.

Tirsdag 22. juni kl. 17.00: Stjernestund i. Hornbæk Kirke. Alle får en to-go pose, da vi stadig ikke kan lave fællesspisning.

Tirsdag 24. august kl. 17.00: Stjernestund i Hornbæk Kirke. Bagefter er der fællesspisning i sognehuset. 

Få mere at vide og tilmeld dig og din familie på mail stbb@km.dk eller ring 4970 1960

Spirekoret for børn fra 3.-6. klasse – kom og syng med!

Kom og vær med! Hvis du kender et barn i 3.-6. klasse, som kan lide at synge, så skal hun/hun da være med i Hornbæk Kirkes Spirekor. Sidste gang før ferien er 22. juni. Koret starter op efter sommerferien den 17. august. Koret øver derefter hver tirsdag kl. 15.30 -16.30. Det er gratis at være med. 

Få mere at vide og tilmeld dig hos kordegn Stine Brofeldt, som også leder spirekoret: telefon 4976 1960 mail: stbb@km.dk.

Babysalmesang – tilmeld dig før sommerferien

Babysalmesang i Viborg Domkirke – SognegŒrd hold 2

For de mindste i alderen 2-9 måneder og deres mor og/eller far tilbyder Hornbæk Kirke babysalmesang med sang, bevægelse og berøring, som er så vigtig for tilknytningsprocessen. Babysalmesang er et forløb på 12 gange – altid om onsdagen kl. 10.30 i kirken. Første gang er onsdag den 18. august. Prisen for deltagelse er 300 kr. Hver deltager modtager en børnesalme/sangbog. Tilmeld dig via Hornbæk Kirkes hjemmeside: www.hornbaekkirke.dk eller ring 49761960.

Læs mere på Hornbæk Kirkes hjemmeside: hornbaekkirke.dk