Pirat-heltinde leverer højspænding i enemies-to-lovers fra Tricia Levenseller

Boganmeldelse:

The Daughter of the Pirate King:

“Daughter of the pirate king” er en Enemies-to-Lovers slow burn. Og måske liiidt for meget slow burn til mig, men det gør ikke specielt meget, når karaktererne er så fede.

Bogen handler om Alosa, daughter of the pirate king, som er blevet sendt på en mission af sin far. Alosa skal prøve at finde en af de tre dele af et kort, som fører til en ø med en helvedes masse guld, som er samlet ind af havfruer gennem årtier. Og den er beskyttet af havfruer. Alosa bliver som efter planen fanget og sat bag lås, men intet hun ikke kan klarer. Riden, førstemanden, skal være hendes vagt, og deres bekendtskab udvikler sig langsomt og hemmeligheder bliver sagt højt.

Alt i alt vil jeg sige bogen er rigtig spænede og har det, man gerne vil have i en piratbog! Den er også et “quick read”.

4/5

The Daughter of the Siren Queen:

“Daughter Of The Siren Queen” er den anden bog i serien “Daughter Of The Pirate King”.

Jeg syntes den startede lidt svagt ud men efter lidt tid blev den hurtigt rigtig spænende. Alosas mission er færdig, hun har alle tre stykker af kortet, som fører til den hemmelige skat. Hun har Draxen og Riden- som hun ikke ved, hvad hun føler for – som fanger under hendes kontrol. Efter Vordan afslører en hemmelighed, finder hun pludselig sig selv i et kapløb, med den grusomme Pirate King.

Jeg syntes det er en rigtig god bog, starten var langsom og syntes Alosa bruger RIGTIG meget tid på at prøve at forstå sine følelser, hvilket er ok men man bliver lidt utålmodig. Syntes dog at den var rigtig spændene og nervepirrende.

Karakter: 4/5

“The Daughter of the Pirate King” og “The Daughter of the Siren Queen” er begge skrevet af Tricia Levenseller. Førte gang udgivet på forlaget Feiwel and Friends i 2017.

De fås kun på engelsk. De kan købes online i Danmark på blandt andet saxo.com – vær opmærksom på, at der er lang leveringstid…

De to bøger kan lånes som e-bog og som lydbog på ereolen.dk

Hornbæk Rotary støtter Hornbaek.blog