UBEGRÆNSET ANTAL PLADSER I HORNBÆK KIRKE JULEAFTEN

Alle kan være med til julegudstjeneste i Hornbæk Kirke, når den livestreames på nettet kl. 15. Læs alt om, hvordan du får julens glade budskab lige hjem i stuen og find linkene herunder – lige til at klikke på…

I Hornbæk kirke vil der i år kun være én julegudstjeneste juleaftensdag. Det er kl. 15 – med fysisk deltagelse af 38 kirkegængere. 

Alligevel kan alle, der har lyst til at deltage i gudstjenesten, være med. Man skal blot finde en computer eller mobiltelefon eller sit Smart TV frem, logge sig ind på Hornbæk kirkes hjemmeside. Når man har klikket på linket er man inde og kan holde gudstjeneste sammen masser af dem man plejer at gå i kirke med – hver for sig. Såvel pigekoret under ledelse af organist Jan Reich som en trompetsolist og begge kirkens præster, Bodil Olesen og Lizette Harritsø Lauritzen, medvirker, så der er lagt op til en festlig optakt til juleaften.

Præster og meninghedsrådets medlemmer har delt 500 jule-goodiebags ud for at sikre, at alle i Hornbæk kan få en hyggelig jul og streame julegudstjenesten. Foto: Lotte Lund.

Hornbæks præster og menighedsråd har i ugerne op til jul været på gaden for at gøre opmærksom på, hvordan kirken sikrer julen. De har i den sammenhæng også uddelt ”juleposer” med diverse nyttige effekter – både salmehæfter, link til hjemmesiden, et lys, man kan tænde, et stykke hjemmelavet unikapynt til træet samt lidt mundgodt. Det har været en stor succes og de 500 poser er nu “udsolgt”.

“Vi håber på den måde at få en god og coronasikker julegudstjeneste uden stress og risiko for efterladte viruspartikler i kirken – hvor der bliver god tid til at lufte ud og spritte af inden juledags gudstjeneste kl. 10 d. 25. december,” siger sognepræst Bodil Olesen.

Her er linkene, hvor du kan streame Julegudstjenesten i Hornbæk Kirke den 24. december 2020:

Hornbæk Kirkes hjemmeside: https://hornbaekkirke.dk

Hornbæk Kirkes Facebook: https://www.facebook.com/hornbaek.kirken

Hornbæk Kirke Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=RHfBndM8wY8

Hornbaek.blog udgives af Lotte Lund Media Lab

Hvis du har en god historie, eller du ønsker at annoncere eller være sponsor for Hornbaek.blog er du velkommen til at kontakte Lotte Lund på mail lolu@lottelund.dk eller på mobil 24 24 49 43.

Hornbæk Rotary Klub støtter Hornbaek.blog