Hornbæk melder klar til Uge 31

Så er Uge 31 her! Uge 31 Hornbæk er en uge for ikke-atleter, som gerne vil være aktive i deres ferie med familie og venner.

Allerede mandag 27. juli 2020 kl. 11 kan du komme med på ”KulTUR, naTUR og cykelTUR”, en cykeltur på 35 kilometer rundt i Hornbæks skønne opland med Dorthe Lykkegaard og Tine Falkow som guider. Turen går blandt andet til Esrum Sø og Fredensborg Slot – og som sædvanlig byder de to skønne kvinder på overraskelser undervejs. HUSK mad, drikke og cykelhjelm. Turen starter kl. 11 og starter ved Mindeankeret på Hornbæk Havn. Der er plads til 40 deltagere – efter først-til-mølle princip.

Du vil i Uge 31 finde noget for enhver smag. Hver dag byder på en række af aktiviteter med professionelle instruktører inden for bl.a. fitness, golf, fodbold, yoga, dans og løb.

Læs alt om programmet på:

UGE31’s Facebook-side

eller

Uge31’s hjemmeside

eller besøg informationsboden i Hornbæk Fitness.

Uge 31 Hornbæk henvender sig til alle! Både børnefamilier og singler, unge såvel som seniorer. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt uden for i de smukke rammer, Hornbæk har at byde på. Så tag yogamåtten med på stranden, danse-trinene med på molen eller løbeskoene med i skoven, og gør ferieoplevelsen både sund og sjov. Erfaringen fra de tidligere år er, at man skal komme i god tid, da mange hold lynhurtigt overtegnes. Der er maksimalt op til 80 pladser per hold grundet covid – 19.

Uge 31 Hornbæk blev søsat første gang i 2013 i et samarbejde mellem Hornbæk Turistforening, lokale borgere og VisitNordsjælland i et forsøg på at skabe en moderne badeby.

Det er lokale aktører, der hver især byder ind med undervisning i det fri, og styregruppen bag ugen arbejder alle med projektet i deres fritid. I 2020 har Hornbæk Turistforening givet projektfanen videre til Hornbæk Fitness og Foreningen for Sundhed og Bæredygtighed i Hornbæk. Det er turistforeningens forventning at denne nye styregruppe kan biddrage til at løfte UGE31 til nye højder, med endnu flere sjove og gratis aktiviteter for alle.


Hornbæk UGE31 kunne ikke gennemføres uden lokale sponsorer.

Støt dem, så de også i fremtiden kan støtte Hornbæks foreningsliv og frivillige arbejde:

Hornbaek.blog støtter også Uge 31: