BREAKING NEWS: HANSENS IS GIVER EN ISVAFFEL FOR EN POSE SKRALD

Hornbaek.blog kan som det første medie bringe nyheden om, at Hansens Is sammen med Den Nordsjællandske Livredningstjeneste og den plastfri producent Maistic nu introducerer projekt “Ren Strand”.

Konceptet er ganske enkelt for familier at kaste sig over som en fælles aktivitet, uanset om det regner eller solen skinner. Hent en plastfri Maistic-pose hos din lokale livredder. I Hornbæk finder du dem på stranden vest for havnen.

Er du ikke i Hornbæk, så se her, hvilke strande du/I også kan få udleveret poser af Den Nordsjællandske Livredningstjeneste – klik på link her

For hver fyldt pose er der et gavekort til en Hansens vaffelis som belønning. I Hornbæk kan gavekortet indløses i Hornbæk Ishus på henholdsvis Havnevej og Øresundsvej.

Læs mere om projekt Ren Strand her – hvor du også kan se alle de andre ishuse, hvor der kan indløses gavekort.

Sæt i gang. Send gerne et foto af jeres skraldeindsamling og/eller når I nyder jeres velfortjente belønning til Hornbaek.blog på mail lolu@lottelund.dk (eller se kontakt-siden) – så poster vi det her på siden og evt. i Facebookgruppen Vores Hornbæk.

Familien Hansen har fremstillet is i Nordsjælland igennem snart 100 år. De er en del af den danske sommer og strandliv – og nu giver de en is til dem, der hjælper med at holde strandene rene. Isfabrikant Arne Ejby Hansen (2. generation ismand) nederst til højre.
  • Hornbaek.blog udgives af Lotte Lund Media Lab. 
  • Hvis du har en god historie, eller ønsker du at annoncere, er du velkommen til at kontakte Lotte Lund på mail lolu@lottelund.dk eller mobil 24 24 49 43. 

Giv Hornbaek.blog et like og del den på dine sociale medier.