Skal du “bare” være i Danmark i år: Lad feriedrømmene blive virkelighed i din egen have denne sommer

Af Lotte Lund

For rigtigt mange danskere handler livet lige nu om at lægge corona bag sig og få den skønneste sommerferie herhjemme i Danmark. The Greenery er det perfekte bud på at skifte turen til Sydeuropa ud med hverdagsluksus i egen have – og efter ferien kan det dansk-designede drivhus i bæredygtigt træ konverteres til det smukkeste og frodigste hjemmekontor. 

The Greenery er udviklet af iværksætterparret Majken og Christoffer Eriksen fra Hornbæk, som selv er passionerede haveejere. 

”Et af vores store ønsker til drivhuset var også at forlænge udesæsonen med en måned på hver side af sommeren, så vi kunne nyde naturen, udelivet eller en middag i regn og blæst. Det kan vi nu med The Greenery,” fortæller Majken Eriksen, som også har brugt sit drivhus som hjemmearbejdsplads siden det blev bygget.

Hun fortæller videre, at familien er meget miljø- og klimabevidste og det har haft betydning for udviklingen af The Greenery.

“Fra starten har vi haft stor fokus på bæredygtighed, kvalitet og æstetik. Samtidig har vi udviklet The Greenery, så det er meget let at vedligeholde,” fortæller Majken Eriksen.

Med en loftshøjde på tre meter er der bogstavelig talt højt til loftet i The Greenery, og det giver uendelige muligheder for brugen. Højden er også med til at forbedre indeklimaet og sikre en behagelig arbejdsstilling. Vinduerne er lave i 4 mm hærdet glas.

Majken og Christoffer Eriksen har fået et ekstra rum, hvor de kan forlænge udesæsonen med flere måneder. Foto: The Greenery.

“Selv på dage, hvor det er koldt, vådt og blæsende udenfor, er der lunt i mit drivhus. Så sidder jeg derinde og arbejder uforstyrret med fuglenes kvidren som baggrundsmusik,” siger hun.

Som resten af familien elsker hun at være i Danmark om sommeren. 

”Lige nu er mit drivhus fyldt med små grønne spirer, der gror, samtidig med at vi samler familien og gæster her, hvis temperaturen falder. Vi har endda overnattet herude,” lyder det inspirerende fra Majken Eriksen. 

Familien Eriksen bruger The Greenery året rundt til dyrkning af frugt, grønt og blomster og spiser derude i ydermånederne. Foruden at fungere som hjemmearbejdsplads, kan Majken Eriksen her også dyrke sin passion for yoga eller læse en god bog omgivet af grønne planter og udsigt til himmelrummet. 

”Mest af alt er det mit rum ude i naturen,” siger Majken Eriksen videre. 

The Greenery leveres i to størrelser: et kvadratisk drivhus på 5,3 m2, der passer ind i selv den mindste have, og et rektangulært på ca. 10 m2 til den mere ambitiøse haveejer.

Læs mere på The Greenery.dk

”MEST AF ALT ER DET MIT RUM UDE I NATUREN.”

Majken Eriksen om The Greenery
  • Hornbaek.blog udgives af Lotte Lund Media Lab.
  • Hvis du har en god historie, eller ønsker du at annoncere, er du velkommen til at kontakte Lotte Lund på mail lolu@lottelund.dk eller mobil 24 24 49 43.
  • Læs mere om Lotte Lund Media Lab på www.lottelund.dk

Giv Hornbaek.blog et like eller del den på dine sociale medier 🙂